Zeldzaam (NEC/fcOss O17-1)

Wat een sof. Afgelopen zaterdag mochten we in Amsterdam aantreden tegen Ajax B1.
En we hielden knap stand en Ajax hield ook knap stand tegen de Nijmegenaren.

In de eerste helft was er een kans voor Dyon die helaas net naast schoot.
Ook was er een zeer mooie actie van Bartelli die voorgaf op onze spits Bryan Stark, echter kwam hij net een maatje tekort om te kunnen scoren. Aan de andere kant had Koen niet echt veel te doen, 1 redding was nodig om de Amsterdammers van het scoren af te houden.
Met de brilstand gingen we rusten en vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Ook in de tweede helft gaven we geen krimp dit onder leiding van de sterk spelende Rick, die zowel Syb als Artuur mocht vervangen.

Op het middenveld speelde el Futuro ook erg sterk, alle tweede ballen waren voor hem. Dus geen vuiltje aan de lucht(die zat immers al vol vliegtuigen) zou je zo zeggen. Echter 1 van onze toppers verspeelde zeer onnodig de bal op het middenveld waardoor Sint nu eens zelf een kadotje kreeg uit de aanval die hierop volgde 1-0.

Nou ja op jacht naar de gelijkmaker, echter was daar tweede assistent dhr J van der D, hij zag dat Golleador geen scheenbeschermers aan had. De vlag ging omhoog en Dhr S Z gaf Bart zijn tweede kaart en mocht gelijk naar de kleedkamer.

Een schandalige beslissing! Ik hoop dat beide heren dit nooit meer doen dit is waanzin . Echt buitengewoon zeldzaam.

Met 11 tegen 10 werd het nog 3-0.

We feliciteren  Ajax met de overwinning en Sjaak Swart voor de mentale steun.

Volgende week AZ thuis, aanvang 12:00 u entree gratis.

Met sportieve groet,

Alex van Duin