Verslag NEC/Fc Oss O17- Ado den Haag O17

Onder voortreffelijke omstandigheden mochten we afgelopen zaterdag aantreden tegen Ado B1. In een moordend tempo is deze wedstrijd begonnen, en zo zal ie ook weer eindigen.

Het was in de eerste 10 minuten Ado die de bovenliggende partij was, tot echte kansen kwam het niet, maar de corners waren  behoorlijk gevaarlijk.
De  ooievaars mochten er 5 nemen, maar een doelpunt bleef gelukkig voor ons uit. Na een minuut of 10 kwamen we langzaam maar zeker in ons eigen spel en noteerden we  4 zeer goede kansen.
Alleen Youri trof doel na een fantastische aanval. Ado kreeg in de eerste helft verder geen kansen meer maar ze streden voor elke meter, zeg maar millimeter.
In de tweede te fysieke helft kwamen we niet meer echt aan voetballen toe. En daar is ook de kracht van de Hagenezen genoemd. Spelen op de rand van het toelaatbare, soms er iets overheen.
Juist dan moet je als team blijven voetballen en niet te veel meegaan in hun favoriete spelletje. Als je blijft voetballen dan heb je grote kans dat je de punten in de mooiste stad van Nederland houd.
Maar ga je te veel mee in hun spel, dan ben je in de aap gelogeerd.  Ado scoorde nog 2 maal. Waaronder een wonderschone in de allerlaatste minuut.
Als voetballiefhebber kan in wel genieten van het gezamenlijk juichen van onze tegenstanders…

Een volgende keer zijn wij weer aan de beurt. Laat dit een leermoment zijn.

Ado proficiat.

Einstand N.e.c. B1- Ado B1      1-2

Met sportieve groet,

Alex van Duin