Vrijwilligers

Heb je tijd over die je op een leuke en zinvolle manier wilt besteden.
Ben je gepensioneerd of werkeloos en op zoek naar een goede invulling van wat uren in de week, dan is een vrijwilligersfunctie bij de academie misschien wat voor jou.
Je draagt op die manier bij aan de opleiding van de jeugdvoetballers bij N.E.C./FC Oss.

Stuur een mail naar dominique.scholten@nec-nijmegen.nl

 

Teambegeleiding :

Leider
De teamleider of teammanager speelt een rol in de organisatie rond het team en heeft een representatieve functie.

Leider-Grensrechter
De assistent-scheidsrechter zoals het tegenwoordig heet heeft ook zijn rol in de teambegeleiding en assisteert tijdens competitie en/of oefenwedstrijden.

 

Studie :
Huiswerkbegeleiders
Elke middag (15.00 – 16.30) vindt op de Eendracht huiswerkbegeleiding plaats. Spelers van N.E.C./FC Oss die middelbaar onderwijs volgen,
maken hier hun huiswerk zodat ze thuis extra kunnen trainen en tijd hebben voor sociale contacten en als compensatie voor de door training gemiste lessen.
Heb jij een achtergrond in het onderwijs en ben je  één of meer middagen per week beschikbaar dan is dit misschien iets voor jou.

PR en sponsoring :
medewerker PR en/of sponsoring
We werven sponsors om het budget van de Voetbalacademie te verhogen en we willen mensen intern en extern op de hoogte brengen van wat we doen.
We gebruiken voor dat laatste een nieuwsbrief, de website, facebook en twitter. In alle gevallen kunnen we extra mensen gebruiken om ons hierbij te helpen.

 

Scouting :
Scouts
We zijn als Voetbalacademie afhankelijk van de toestroom van talent. Hiervoor gaat een groep van scouts elke zaterdag op pad om voor ons het talent in de regio op te speuren. Als jij regelmatig op zaterdagochtend tijd hebt, kijk op jeugdvoetbal en het leuk vind om talent te zoeken dan kunnen we jou misschien wel als scout gebruiken.

Onderhoud en materiaal :
Medewerker onderhoud
Het onderhoud van de Eendracht en van de accommodatie is een continue stroom van kleine werkzaamheden. Ben jij handig en bereid de handen uit de mouwen te steken dan kun je hiermee helpen.

Coördinatoren
Wil je wat meer doen dan uitvoerend werk, dan is een coördinerende rol misschien iets voor jou. Je coordineert werkzaamheden van verschillende vrijwilligers op één van de hierboven genoemde terreinen