Podiumplaats voor onze toppers NEC/FC Oss O17-1

Dat kunnen we wel een zeer goede prestatie noemen van onze toppers.
In de schemering op veld 1 werden de noorderlingen met een kleine nederlaag naar huis gezonden.

FC Groningen heeft ook een goed voetballende ploeg maar net niet goed genoeg om er met de punten vandoor te gaan. Daarnaast hadden ze wel een erg goede keeper die veels te veel de bal tegen hield. (maar onze Koen is zeker net zo goed hoor). Mondeknetter wat een kansen hadden we gisteren. Echter die dekselse keeper wilde echt niet meewerken, toch wist onze spits Bryan het netje te laten bollen dit na een voorzet van Dirk de Hakkelaar. Dirk speelde nu eens op”6….
Hij noteerde de zevende kaart. Nee niet allen voor hem echter voor het gehele team samen in de competitie.
Sommige teams doen er 1 a 2 wedstrijden over om dit te bereiken. Dus naast aardig ballen zijn we ook nog super sportief.  Ook de bijna buurmannen van de kerstman(iets dichterbij dan wij dan) had den mooie mogelijkheden echter Syb en Lucas waren zo slim om op de juiste plaats te staan op de lijn om Koen te helpen.
De tweede helft was nagenoeg een kopie van de eerste helft met wel iets minder kansen nu voor beide ploegen.
Zelfs Lars waagde zich middels een solo van 42 meter ook voorin om te scoren echter die keeper….
Edoch de 2-0 viel 5 minuten voor tijd, Aijman herstelde zijn Remie actie( Aijman en de zwavelstokjes) door een puike voorzet af te leveren op Goleador  die beheerst de 2-0 liet aantekenen. Goed werk Aijman !!!!!!!
Daarna scoorde Tunahan bijna de derde evenals Teije  en Vince.
In de laatste minuut werd daar gescoord door FC Groningen, en in de extra tijd bijna ook, maar de sterk spelende Futuro dacht daar toch anders over.
El Futuro(Bart Derks dus) geeft eigenlijk ook de kracht aan van dit podium team. Ondanks blessures van enkele basiskrachten staan anderen klaar om dit op te vangen. Zelfs Appie kwam nog op de rechtsback plaats uit nadat Lucas geblesseerd het veld moest verlaten en Futuro speelde probleemloos op de plaats van Lucas.

Mede namens de staf van b1 wensen we iedereen fijne feestdagen, maar bovenal een gezond nieuwjaar.

Eet niet te veel oliebollen maar zeer zeker ook niet te weinig.
Op naar 2018 met weer mooie wedstijden.

Met feestelijke groet,

Alex van Duin