Nec o17 Sparta 017 eindstand 4-2

Sinterklaas is in het land met (zwarte) Pieten althans in Nijmegen wel. Echter Sparta speelde nu eens niet voor Sinterklaas.
In de beker wonnen we kinderlijk eenvoudig op het Kasteel met 0-3 , afgelopen zaterdag stond er een heel ander Sparta aan de aftrap.
Naast problemen met de tijd had men nu ook problemen met lezen, een warming up houden op de helft van de gastheer is niet hedendaags.
Nou ja de toon was gezet, en men gaf ook echt gas.
Onder leiding van de zeer sterk fluitende scheidsrechter Kamphuis kwam Sparta in de 19e minuut op 0-1 door Mohamed Sankoh, dit na een foutieve terugspeelbal door 1 van onze toppers. In de 28e minuut kopte Syb de 1-1 binnen na een mooie vrije trap van Dirk.
Dit zou wel een correcte afspiegeling zijn geweest van de ruststand.
Maar daar dachten we toch net even anders over, Bartelli werd neergesabeld door Julliani Eersteling van Sparta(hij mocht vroegtijdig gaan douchen). Uit de genomen vrije trap door Teije  maakte Aijman de 2-1.

De 2-1 was ook tevens de ruststand.

Het hoogtepunt kwam in de 45e minuut: Bartelli soleerde aan de rechterkant van het veld 5 spelers voorbij en schoot de bal fantastisch in de kruising achter keeper Rijk Janse. Jawel dat smaakt naar meer…. 3-1. Koen onze keeper die wederom betrouwbaar was moest echter de 3-2 toestaan van wederom Mohamed Sankoh. Een compliment aan Sparta dat bleef strijden  voor een goed resultaat.
Gelukkig was daar de weer herstelde Dyon, middels een solo schoot hij de 4-2 mooi binnen. We hopen Sparta wederom te treffen in de tweede ronde bij de bovenste 8 ploegen, het beloofd dan wederom een mooie pot te worden.

Opstelling:  Koen, Bartelli, Syb ,Artuur (74Ruben) Lucas, Appie, Teije(63Dyon), Goleador, Bryan(40Vince),Dirk, Aijmen(74Tunahan)

Met uitgeruste trotse groet,

Alex van Duin