N.E.C. O17- Almere City O17 2-0

De eerste thuisoverwinning is binnen in de competitie voor onze B1. Uit zijn we nog ongeslagen, vorige week hielden we Sparta op een gelijkspel.

De Rotterdammers scoorden in de 88 ste minuut de gelijkmaker. Een klokkenmaker zou een mooie klus hebben op het kasteel.

Maar tot nu wel de beste tegenstander onterecht was het niet te noemen, allen het tijdstip waarop roept wel vraagtekens op.

Tegen Almere speelden we gewoon 80 minuten en dat gaat ons beter af. In een goede eerste helft hadden we behoorlijk wat kansen.

M.n. Jesse James had nogal pech en vond regelmatig het houtwerk (nou ja dat was eens) op zijn weg.

Maar scoren kunnen we ook, de eerste  was voor Ole, na een mooie aanval via Bart E (golleador), en Daan was daar de 1-0.

Vlak voor rust mocht onze aanvoerder Max  zijn 8 ste pingel van het seizoen nemen. Dit is wel incl oefenwedstrijden en ons gewonnen toernooi.

Ooit komt de tijd dat de oogjes dicht gaan een beetje spanning kan soms geen kwaad, maar alle gekheid op een stokje 2-0  ruststand.

De tweede helft was van een minder niveau, we creëerden nog weinig. Wel zag Jesse zijn actie stranden op de lat. Een compliment aan Almere voor de sportieve wedstrijd. En Bram wellicht tot ziens en voor de jongens de verzorgster(sorry Sven).

Met sportieve groet,

Alex van Duin