Kasteel makkelijke prooi voor NEC/FCOss O17-1

Op een zomerse dag in oktober mochten we aantreden tegen Sparta. De eerst helft en met name het eerste half uur was ons veldspel erg goed. 

Onze eerste kans was voor de teruggekeerde Goleador, echter ging zijn schot net naast. De volgende kans was voor Dirk na een goede voorzet van Ayman echter helaas weer net naast.Echter in de 13e minuut konden we wel het net vinden, na een fantastische voorzet van Lucas mocht Bryan met het hoofd de 1 op het scorebord zetten.
Hierna waren er nog kansen voor Appie, Teije en Ayman maar het scorebord(dat vandaag wel duidelijk de tijd aangaf) bleef op de 1 ….
In de 34 e minuut mocht onze keeper Koen  aan de bak in een 1 op 1 situatie bleef hij als winnaar overeind.
En daar is Goleador in de 39e minuut, via een individuele actie zorgde hij voor de ‘”2″‘ op het scorebord.
Helaas was ons goede spel in de tweede helft verdwenen, wel waren er goede kansen voor Lucas, Bryan(na een goede pass van Syb) en nogmaals Bryan. Sparta kwam  ook iets beter in de wedstrijd maar voor de 3e keer hielden we de 0. In de 60 ste minuut mocht Bartelli weer eens opstomen dmv een corner was hij af te stoppen . De genomen corner van Teije kwam bij onze luchtmacht Lars, ditmaal mocht hij via de grond scoren met een bekeken schuifer. En daar was nr 3 op het scorebord.

Eindstand Sparta O17-1 –  NEC/FC Oss O17-1  0-3. Op naar de volgende ronde.

Jungkens prettige vakantie en tot volgende week.
Met warme groet,  Alex van Duin