Wedstrijdverslag, NEC/FC’Oss JO17-2 – De Treffers JO17-1

Zaterdag 8 oktober mocht NEC/FC Oss JO17-2 om 14.30u in Nijmegen aantreden tegen de Treffers JO17-1 uit Groesbeek. 

Na een rommelig en onrustig begin, kreeg NEC/FC’Oss naarmate de wedstrijd vorderde, steeds meer grip op de wedstrijd en domineerde het.
In een redelijk hoog tempo combineerde NEC/FC’Oss zich regelmatig door de defensie van de Treffers heen, maar wist het haar geringe kansen niet te verzilveren.
Halverwege de eerste helft werd Emin Balikoc vrijgespeeld en bleef oog in oog met de doelman koelbloedig en schoof de 1-0 binnen.
Smet op de eerste helft was het uitvallen van de goed spelende Nouri Oubaha die in zijn val een vervelende breuk opliep in zijn onderarm.
In de tweede helft voerde NEC/FC’Oss het tempo iets op en was het de ingevallen Simcha aan de Kerk, die van afstand, op fabelachtige wijze de 2-0 tegen de touwen joeg.
De thuisploeg bleef met regelmaat slordig in haar passing waardoor de Treffers toch gevaarlijk kon worden en Coen Cornelissen tot twee keer toe erg goed redding bracht.
De wedstrijd werd uiteindelijk beslist toen de kersverse invaller Jimmi Hommersom de 3-0 hard binnen schoot. Er volgden nog legio aan kansen maar de JO17-2 wist een aantal ‘flipperkast-momenten’ niet om te zetten in doelpunten.
Ruimte genoeg voor verbetering maar een verdiende overwinning waarin NEC/FC’Oss vandaag de bovenliggende partij was.

 Foto`s van de wedstrijd door Marcel vd berg

Opstelling:

1. Cornelissen
2. Saltani 3. van Tiem 4. van der Werf 5. Alemi
6. Vos 8. Oubaha 10. Dangi
7. Harmanussen 9. Balikoc 11. Sellouf

Wissels
12. Coors

14. aan de Kerk
15. Schols
16. Hommersom
17. Derks
30. Koppers