Afgelopen zaterdag speelden onze mannen met 0-0 gelijk tegen P.S.V.

Gelukkig we kunnen het nog !!!!
We speelden als een team en dan kunnen we ook tegen de nr. 1 gewoon zeer goed spelen.

De Champagne en de bloemen konden weer mee naar Eindhoven, en zijn ter beschikking gesteld aan een bejaardentehuis aldaar. Feyenoord is nu kampioen geworden. Het iets betere spel was voor de eindhovenaren, de kansen en de passie echter voor ons.
Met opgeven hoofd kunnen we aan de nieuwe competitie beginnen en we zullen eens kijken hoever we gaan komen in de beker. Met deze wedstrijdinstelling wacht er een mooi duel in Arnhem. Jungkens blijf nu door gaan en we gaan vol vertrouwen 2017 in. En voor de geblesseerden: kop omhoog!!!
M.n een schouderblessure is vervelend, maar ook dit komt weer goed.
Ooit speelden we tegen Germania op veld 2, en daar had de linksbuiten van de Groesbekers helemaal geen armen…… Btw bij een counter stond deze speler 1 op 1 en kreeg via onze verdediger een inbal, echter de mee opkomende speler wacht nu nog op de bal……… Ik wil maar zeggen kijk wat je hebt en niet naar wat je momenteel ff niet hebt.
Mede namens de complete staff van de B1 prettige feestdagen en bovenal een gezond 2017.
Zing maar wat liedjes onder de kerstboom, ook het nec lied mag gezongen worden (Engel Schepers) whats in a name zal van boven meeluisteren.

Wees trots op je club, afgelopen zaterdag was echt top.

Laat 2017 maar komen

Prettige feestdagen

Alex van Duin